Vill du hjälpa till som volontär på ”Barnens Kulturfestival” i Kungsträdgården?

Är du mellan 15-25 år och vill vara en del av samt hjälpa till under denna festival som är det största evenemanget Turkiska Ungdomsförbundet arrangerar?

Då är du varmt välkommen att bli volontär hos oss! 

Årets firande äger rum söndagen den 21 april 2019 i Kungsträdgården
kl. 12:00–18:00.

Skicka ett intressemail till info@tuf.nu med ditt namn, efternamn samt mailadress och telefonnummer som vi kan nå dig på eller fylla i formuläret nederst på sidan.

Vad innebär det att vara volontär?

Våra volontärer är ovärderliga och hjälper oss att göra denna dag ännu bättre. Du har bland de viktigaste rollerna under dagen och är den som syns utåt och det är tack vare dig som firandet blir lyckat!

Som volontär får du hjälpa till både innan och under evenemanget. Innan evenemanget kan det vara allt ifrån att trycka flyers och folders till att dela ut dessa tillsammans med andra volontärer runt om i Stockholms gallerior och köpcentrum. 
Under evenemanget kan du bland annat få stå vid olika barnaktiviteterna där du besvarar besökarnas frågor,hjälper besökarna, dela ut folders, se till att hålla ordning vid de olika stationerna och festivalområdet i sig. Det finns alltid något att hjälpa till med. 

Förutom att hjälpa till under dagen så träffar du många nya människor, både andra volontärer men även en massa andra människor både inom TUF och bland de besökande gästerna. Du blir en del av ett större sammanhang! Glöm inte heller att du får en bra erfarenhet för framtiden. Att vara ansvarig, volontär och att hjälpa till att organisera ett event ger erfarenheter som du kan tillgodoräkna dig i din framtida karriär.

Känner du att detta är något för dig eller något som du vet skulle passa en vän till dig? Anmäl dig eller honom/henne redan nu!