Halebop är årets huvudsponsor för Barnens Kulturfestival och är en mobiloperatör som fokuserar på att erbjuda en bra tjänst till låga priser. Deras kundservice sker online och man kan enkelt sköta sina ärenden via Halebops hemsida. Halebop hade enligt den svenska kvalitéindexen nöjdast kunder 2019!

Alby, Hallonbergen och Rinkeby Matcenter har mat från hela världen, med bra kvalité och bra priser! De har ambitionen att vara er bästa butik samt ert naturliga val när ni ska göra ert matinköp. Med kraftfulla kampanjer på efterfrågade varor, ha ett sortiment, priser och service som ni förväntar er vill de vara ert bästa alternativ!

Grön Ungdom är Miljöpartiets Ungdomsförbund. De tänker på framtiden och vill samla alla som jobbar hårt för klimatet under samma tak.

Kaya Group är ett komplett fastighets-, bygg- och utvecklingsbolag som medverkar för att förändra samhället. Kaya Group är en naturlig del av kommun och stadsutveckling, där deras styrkor är att ha ansvar, vara tydliga, trygghet, effektiva och miljömedvetna.

Lenovo är en mångskiftande grupp med framåtblickare och innovatörer i fler än 160 länder, som ständigt utvecklar nya tekniska lösningar för att göra världen mer intressant och lösa komplicerade globala utmaningar. Lenovo strävar efter att förändra kundernas upplevelse genom teknik och hur de interagerar runt om i världen.

Motorola skapade mobilkommunikationsbranschen och uppfann de flesta protokollen och teknikerna för att göra mobilkommunikationer möjliga. Idag kombinerar de den pionjärandan med ett förnyat engagemang gentemot deras kunder. Under de senaste 80 åren har Motorolas ingenjörer nått stor framgång vad gäller uppfinning och att hitta nya sätt att lösa problem på.

Restaurang Stora Vikingen grundades 1974 bara ett stenkast från hjärtat av Södermalm. Restaurangen erbjuder mat inspirerat från olika delar av världen med huvudområde inom svensk husmanskost.

Sanat betyder konst på turkiska. Sanat Kultur och Event är en grupp människor som alltid har varit intresserade av konst, som även känner ett behov att bidra till samhället och öka antalet personer som är i kontakt med konst och kulturaktiviteter!

Sundbybergs Tandklinik satsar på den nyaste teknologin inom tandvård och kan utföra alla sorters tandbehandlingar från tandstenssanering till implantat. De har panoramaröntgen och nära samarbete med specialiste.

Sunexpress är ett flygbolag baserat i Antalya. Sedan starten 1989 har de utvecklat sin position som ett fritidsflygbolag inom Europa och är nu också ett av de största flygbolagen som verkar mellan Tyskland och Turkiet. Flygbolaget transporterar nästan nio miljoner passagerare varje år. Sunexpress kommer att medverka och lotta ut flygbiljetter, missa inte chansen att vinna!

Svensk-Turkiska Riksförbundet (STRF) bildades år 2003 av andra generationens svensk-turkar. De består av 15 föreningar från 9 svenska städer och har 3800 medlemmar. Deras vision är att bli en av de bästa organisationerna på att ta fram, testa och implementera integrationsfrämjande åtgärder! Under de senaste 12 åren har Svensk-Turkiska Riksförbundet byggt upp en plattform för ungdomar inom Turkiska Ungdomsförbundet, då detta visat ett positivt engagemang från de turkiska ungdomarna runt omkring i Sverige.

Taxi Stockholm är en del av Svea Taxi Allians och har tagit fram en tydlig strategi för hur de ska arbeta framåt med viktiga hållbarhetsfrågor. Detta för att behålla och utöka deras försprång gentemot deras konkurrenter. Taxi Stockholm ser arbetet som en viktig grund till att det ska bli en seriös och långsiktig framgångsrik aktör på marknade

Ukranian Airlines är Ukrainas strategiska luftfartsverksamhet. Flygbolaget ansluter Ukraina med 38 länder i Europa, Asien, Amerika, Afrika och Mellanöstern. UIA kommer att medverka och lotta ut flygbiljetter, missa inte chansen att vinn!